Over Kagami retraites

Image

Kagami retraites- terug naar energie en balans

Soms ben je toe aan rust en ruimte, teruggaan naar je essentie op een mooie plek in de natuur om je weer opgeladen en lekker in je vel te voelen.

Daarom organiseer ik met regelmaat retraitereizen, waar we met zorg en aandacht voor onszelf door bewegen, bezinnen, mediteren en goed eten een heerlijke week kunnen beleven op diverse prachtige plekken in Europa, waar ik graag persoonlijk voor op ontdekkingstocht ga. Ik werk samen met ervaren (yoga) docenten of begeleid de reis alleen.

Zo was er een magische retraite op Agistri, Griekenland, in samenwerking met yogadocente, vriendin en heler Elena Tsokou. Daar combineerden we voor een kleine groep dagelijks yoga met adembenemend uitzicht over zee, shiatsu massage, wandelingen over het groene eiland, bezinnen en vooruitkijken aan de hand van intuïtieve oefeningen en ‘treasure hunt’ naar de mooiste kleine strandjes om je helemaal vrij te voelen en in de helder blauwe Griekse zee te duiken. 

Vervolgens vond ik een pareltje in Italië, waar mijn gasten in de rust en stilte van olijfgaarden konden bijkomen met yoga en meridiaanoefeningen op maat, shiatsu massage, wandelingen door de Umbrische heuvels, een duik in het zwembad en Italiaanse culinaire verwennerij. Verbazend wat een yoga nidra, liggend in het gras tussen de olijfbomen, met alleen de vogelgeluiden op de achtergrond en het zonlicht gefilterd door de olijfblaadjes op je lijf, kan opleveren aan inzichten en energie.

Lees hier hoe zo’n reis eruit kan zien

Wil je graag met mij mee op zo’n mooie reis? Mail of app mij voor een aanvraag.

Nieuwe data, en wie weet weer mooie nieuwe locaties, komen eraan, maar zijn nog flexibel, dus heb je een voorkeursweek in gedachten, geef deze vooral aan.

Moments in Umbrië