KAGAMI Nieuws

 

Retraite Italië mooie ervaring!

De yoga-retraite Italië in mei was een mooie ervaring en voor herhaling vatbaar.

Na een welkomstdrankje met BNB eigenaren, zijn we meteen de prachtige olijfgaard in gegaan voor een after-travel-sessie. Genietend van de rust en het uitzicht hebben we stilgestaan, balans getest, vooral diep adem gehaald en effe gek gedaan. Hè hè….helemaal klaar voor deze week én het heerlijke welkomstetentje verzorgd door Heleen!

Mijn zeer lieve en dappere gasten hebben dagelijks twee yogalessen gedaan op het terras, een flinke wandeling door de omgeving en uiteindelijk een duik in het nog ietwat frisse zwembad. En wat hebben ze zich als beginnende yogi goed ontwikkeld deze week! 

De mooie stille heuvels van Umbrië waren de perfecte plek om volledige rust te vinden, met shiatsu massage en yoga even helemaal terug te gaan naar de essentie en alles wat niet hier en nu was los-te-laten! Heerlijk! De heerlijke relaxte ontbijtjes, drankjes en dinertjes en olijfworkshop in een perfect verzorgde accommodatie door Ed en Heleen hielpen natuurlijk ook wel.

Mijn persoonlijke kers op de taart was de afsluitende yoga nidra in de olijfgaard bij zonsondergang. Die leverde een mooi gesprek op en prachtige inzichten om mee naar huis te nemen. Larissa en Saskia, dank voor jullie openheid, inzet, enthousiasme en gezelligheid. Het was een topweek!

Ik kan niet wachten om weer zo’n mooie retraite te organiseren.

Wil je ook met mij mee op zo’n mooie yogareis in Italië, Griekenland of wie weet een andere mooie plek die ik nog voor je ga ontdekken, stuur mij dan per mail een aanvraag (contactinfo hier). De nieuwe data staan nog niet vast, dus voorkeursweken  voor de zomer of het najaar zijn bespreekbaar.