KAGAMI Nieuws

 

Nieuwe tarieven per 1 juni 2024

Per 1 juni gaan mijn nieuwe tarieven in voor shiatsu en stoelmassage.

 

De tarieven worden dan als volgt:

Shiatsu ( 50 minuten plus 15 minuten intake bij eerste behandeling)           €  70,- 

Do-in combi ( 50 minuten plus 15 minuten intake bij eerste behandeling)   €  70,- 

Kadobon shiatsu ( 50 minuten)                                                                       €  70,- 

Kadobon stoelmassage individueel (20 minuten)                                           €  75,- 

Stoelmassage voor bedrijven uurtarief (3x 20 min) ex. reiskosten                  €  75,- 

Shiatsu strippenkaart 5x ( 10 maanden geldig)                                               € 320,- 

Last-minute shiatsu afspraken voor de zomer!

Met ontspannen schouders, nek en rug en een betere energiebalans in de eindspurt naar de zomervakantie?

Er zijn nog een aantal plekken vrij voor een shiatsu-behandeling in juni en begin juli op woensdag- en vrijdag ochtend bij Room4yoga in Velp of op maandag in de Schaapsdrift-dojo in Arnhem. Neem dus snel contact met mij op voor de mogelijkheden!

Van 19 juli tm 7 september zijn er geen behandelingen, maar een alvast boeken voor september kan uiteraard wel.

Let op: per 1 juli a.s. nieuwe tarieven. Zie hiervoor de informatie op de website.

Hopelijk tot snel!

Babette

Mooie kans bij Moes

Dingen waar je naar uit kan kijken: vanaf eind maart op dinsdagochtenden mijn buurtgenoten laten kennismaken met shiatsu stoelmassage, gewoon om de hoek bij het gloednieuwe Moes, een prachtige buurtontmoetingsplek in het oude portiershuisje van het Enka-terrein (binnenkort ‘Zijdekwartier’). Over dingen die soms zo mooi samenkomen gesproken….. Meer info over Moes vind je hier.

Tegoedbonnen, de stoelmassage editie

Wegens grote vraag naar een laagdrempelig shiatsu-cadeau, presenteer ik met gepast enthousiasme nu ook Shiatsu-stoelmassage tegoedbonnen. Even 20 minuten op de stoel zitten op een locatie in overleg, schouders en rug ontspannen en met volle energie weer door met de (werk) dag… Ook leuk voor je team, collega’s, secretaresse, je danspartner, die lieve buurvrouw, of de jarige juf (kan namelijk ook aan een bloem gehangen..). Een stoelmassage tegoedbon kost €20,-. (Zie ook tariefinfo op deze website)

Per januari 2023 nieuwe tarieven

Nieuwsbericht: Let op: per 1 januari 2023 nieuwe Tarieven. Vervolgens weer per 1 juli. Voor afspraken die al gemaakt zijn voor januari geldt nog het oude tarief. Huidige tarieven vind je hier.

Bestellen en/of boeken kan direct via een bericht op 06-38744235, zowel voor locatie Schaapsdrift in Arnhem als voor Room4yoga in Velp.

Nu ook Kagami tegoedbonnen!

Een cadeau voor wie alles al heeft, behalve ontspannen schouders, nek en rug? Ik bied nu tegoedbonnen aan voor een heerlijke shiatsu-massage. Wie van jouw lieve familie of vrienden verdient er volgens jou een uurtje ogen dicht, ontspannen, loslaten en laat-maar-stromen-die-energie? Een tegoedbon voor een sessie van 45 minuten, verpakt als feestelijk pakketje, kost 50,- euro (na 1 juli 2023 60,-). Een leuk idee voor Sint of Kerst? Gewoon jezelf trakteren op een shiatsu-massage kan natuurlijk ook…….

Bestellen en/of boeken kan direct via een bericht op 06-38744235, zowel voor locatie Schaapsdrift in Arnhem als voor Room4yoga in Velp.
 

In de media - Plattenburg nieuwsbrief

Onlangs een interview in de Arnhemse "Plattenburg nieuwsbrief" een mooi platform voor Arnhemse ondernemers om hun diensten onder de aandacht te brengen van het grote publiek oftewel bewoners. Een kort, informatief stukje over Kagami Shiatsu. Een afdruk van het interview-artikel vind je hier ...

Nieuw: stoelmassage!

Vanaf 1 juni ben ik ook te boeken voor shiatsu stoelmassage bij bedrijven of evenementen. Ik verzorg dan korte shiatsu sessies van 15-20 minuten op locatie met een speciale massagestoel. Voor een boeking ga ik uit van 2 tot 4 uren per locatie per dag, 3 massages per uur. Ideaal om jezelf of collega's tijdens een werkdag even te laten adem halen, te ontspannen, op te laden en weer fit aan de slag te gaan. Tarieven en boekingen vindt je hier.

Verlenging intro-actie shiatsu bij Room4Yoga Velp!

Wegens groot succes verleng ik de intro-actie shiatsu bij Room4Yoga in Velp.

Tot 30 juni ben ik elke vrijdag en woensdag ochtend om 10.30u daar te boeken voor een shiatsu sessie van 45 minuten voor €35,- (normaal €45,-). Reserveer via de website van Room4Yoga of stuur mij een persoonlijk bericht voor een afspraak (contacinfo hier). In overleg zijn ook andere tijden mogelijk.

Retraite Italië mooie ervaring!

De yoga-retraite Italië in mei was een mooie ervaring en voor herhaling vatbaar.

Na een welkomstdrankje met BNB eigenaren, zijn we meteen de prachtige olijfgaard in gegaan voor een after-travel-sessie. Genietend van de rust en het uitzicht hebben we stilgestaan, balans getest, vooral diep adem gehaald en effe gek gedaan. Hè hè….helemaal klaar voor deze week én het heerlijke welkomstetentje verzorgd door Heleen!

Kagami-shiatsu massages bij Room4yoga

Vanaf 18 Feb. elke woensdag en vrijdag ben ik om 10.30 en 11.30u  beschikbaar bij Room4yoga om shiatsumassages te verzorgen. Tot en met 15 april voor de introductieprijs van €35,-, daarna €45,-. Op aanvraag zijn ook andere dagen en tijden mogelijk. Naast Velp is uiteraard ook een afspraak in Arnhem mogelijk. Kijk ook even op de website van room4yoga.

Terug naar je eigen natuur - Shiatsu massage

Kagami shiatsumassages bij retraite Buitenplaats Beekhuizen! 18-20 maart 2022
Met groot plezier kijk ik uit naar de shiatsumassages die ik ga verzorgen bij de retraite ‘Terug naar je
eigen natuur’ van Buitenplaats Beekhuizen op de Posbank, in samenwerking met Sabine Riswick (room4yoga) en Suzanne ten Doesschate.